Rentmeesterschap: privatief vastgoedbeheer - patrimoniumbeheer

Wat als beheren een passie is?

Het streefdoel van Rencura is het duurzaam beheren van uw vastgoed. We streven voor het behalen van een zo optimaal mogelijk rendement zonder de noodzakelijke kosten op lange termijn te verschuiven. Dit resulteert ten allen tijde in een optimale waarde van uw vastgoed. Een professioneel advies bij aankoop, gepaste strategieën en een meerjarenplan op maat zullen dit mogelijk maken.

We beheren op vandaag meer dan 1000 units. Zo halen wij maandelijks 650 000 euro huurgelden op of omgerekend 7,8 miljoen euro per jaar.
 

Wat maakt Rencura nu zo uniek ten opzicht van andere Rentmeesters op de vastgoedmarkt?

Een geïntegreerd ERP pakket, dat speciaal is ontwikkeld voor het beheren van privatieve eigendommen, zorgt er voor dat Rencura kan anticiperen op toekomstige leegstand. Een nauwe samenwerking tussen onze vastgoedspecialisten en onze verhuurdienst maakt het mogelijk leegstand sterk te reduceren, wat het rendement van het eigendom ten goede komt.
 
Via ons online portaal krijgt u als investeerder steeds de meest accurate informatie omtrent uw investeringseigendom. Zo kan u alles nauwlettend in het oog houden. Ook als huurder kan u steeds terecht op het portaal om de status van herstellingswerken op te volgen en kan u het huurcontract en plaatsbeschrijving ten aller tijde raadplegen.

Accuraat dossier
Rencura stelt steeds een dossier op met de actuele contactgegevens van de huurders, EPC verslagen, plannen en basisakte (indien mede-eigendom) voor elk eigendom. Een vaste property manager gaat periodiek op bezoek in het gebouw, behandelt mogelijke klachten en zorgt voor een correcte uitvoering van de huurovereenkomst.

Juridische bijstand
Een interne juridische cel binnen Rencura volgt nauwlettend de laatste regelgeving of rechtspraak inzake huurcontracten op. Bij geschillen treedt Rencura op als een professionele partij die de taken van de eigenaar overneemt.


 

Rencura, uw spreekbuis
De rentmeester staat in als spreekbuis van de eigenaar. Huurders kunnen rechtstreeks contact opnemen met hun property manager. Herstellen van een defect gebeurt na een marktonderzoek naar de juiste vakman. We kiezen voor de leverancier die voor een correcte prijs een duurzame oplossing  kan aanbieden.
 

Opvolging huurgelden
De rentmeester zorgt voor een feilloze opvolging van de betaalde huurgelden en alle andere verschuldigde bedragen en stort deze periodiek door naar de eigenaar. Mits het akkoord van de eigenaar en een vermelding in het contract, staan wij ook in voor een jaarlijkse huurindexatie.
 

Stijgend rendement
Doordat Rencura onderdeel is van de groep Vande Moortel, kunnen de eigenaars en huurders mee genieten van de vele raamcontracten die zorgen voor een sterke daling van de kosten (zoals onderhoudscontracten van liften, energieleveranciers, ...). Dit zorgt voor een stijgend rendement.
 

Verhuur, verkoop en beheer
Rencura staat in voor zowel verhuur, verkoop en beheer van uw investeringsgoed. Deze drie diensten samen zorgen voor een zo efficiënt mogelijke opvolging van uw vastgoed. Onze experten staan steeds voor u klaar met een totaal aanpak om een snelle verhuur of verkoop van uw eigendom te garanderen.

Offerte

Vraag hier volledig vrijblijvend uw persoonlijke offerte aan met betrekking tot het beheer, verhuur of verkoop van uw vastgoed:

Gelegen op het volgende adres:
Straat is een verplicht veld.
Huisnummer is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Gemeente is een verplicht veld.

U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Rencura