Gratis schatting

Je kan bij Rencura terecht voor de verkoop, verhuur of het beheer van je vastgoed. Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura ontfermt zicht over je vastgoed voor een "zorgeloos vastgoed".

€ 650
1
1
69m2

Volledig gerenoveerd appartement in een prachtig herenhuis!

Dodoensstraat 19 bus 2, 2140 Antwerpen Dit mooie appartement heeft een vernieuwde keuken met ingebouwde oven en frigo, en een vernieuwde badkamer met douche, toilet en lavabo. Er wordt verwarmd op gas. De keuken heeft een aparte boiler voor het warm water. Er staan zachte en warme kleuren op de muren en de ondergrond is overal een vol parket, behalve in de badkamer en berging waar er betegeling is voor een makkelijk onderhoud. Er is een aansluiting voor een wasmachine en een droogkast voorzien. Gemeenschappelijke kosten 25 euro /maand (incl. waterverbruik). Voor meer informatie of voor een bezichtiging bel Dennis op het nummer 0472/68.76.45 of mail naar Dennis.Peeters@syncura.be.

Kenmerken

Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Gemeubeld
nee
Bewoonbare oppervlakte
69m²
Tuin
nee
Terras
nee
Parking
nee
Garage
nee
Kadastraal inkomen
EPC-referentie
20110213-0000762636-00000001-9
EPC-label
D
EPC
348
CO2
Beschikbaar vanaf
onmiddellijk

Technisch

Bouwjaar
1910
Algemene staat

Legal & info

Stedenbouwkundige bestemming woongebied
woongebied
Keuringsattest elektriciteit beschikbaar
ja, conform
Uw Rencura contactpersoon
Tilly square

Tilly Thienpont

Accounting Officer
Ik wil dit pand huren

Meer informatie over dit pand?

Ligging

GRATIS SCHATTING

Overweeg je om je woning te verkopen of te verhuren?

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting door het formulier in te vullen. Wij bezorgen jou een realistische en correcte prijs voor je woning.

Tot binnenkort!

Gratis schatting

Op zoek naar vastgoed?

Laat onze experts voor jou zoeken! Laat ons weten welk type pand jij zoekt. Zo houden we je op de hoogte van onze nieuwe panden die je zouden kunnen interesseren.

Wat voor vastgoed zoek je?

Jouw woonwensen

Jouw gegevens

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info