Gratis schatting

Je kan bij Rencura terecht voor de verkoop, verhuur of het beheer van je vastgoed. Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura ontfermt zicht over je vastgoed voor een "zorgeloos vastgoed".

Nieuwbouw appartement - 1 slpk - Ondergrondse parking

Ninoofsesteenweg 192 bus A/12.07, 1080 Molenbeek-Sint-Jan Het gloednieuw project EKLA blaast nieuw leven in de buurt rond het Weststation.
Dankzij de centrale ligging, het complementaire programma (residentieel, school en crèche, commerciële functies en kantoor) evenals de grote publieke groene ruimte behaalt het project een hoge duurzaamheidsscore.
Het appartement is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer met zowel trein, metro, tram en bushaltes in de onmiddellijke nabijheid.

Indeling: inkom - woonkamer - volledig geïnstalleerde keuken (vaatwas, dampkap, keramische kookplaat) - 1 slaapkamer - badkamer met douche - toilet - terras met mooi panoramisch uitzicht op de skyline van Brussel.

1 ondergrondse parkeerplaats en berging inbegrepen in de huurprijs.

Algemene kosten (gemeenschap + gasprovisie): 135 EUR provisie per maand.

Kenmerken

Aantal toiletten
1
Badkamer
douche
Elektriciteitskeuring beschikbaar
ja, conform
Type verwarming
gas cv
Type verwarming
individueel

Technisch

Lasten huurder
135
Huurgarantie - aantal maanden
2
Uw Rencura contactpersoon
Bart square

Bart De Dycker

Technical Property Manager
Maak een afspraak Ik wil dit pand huren

Meer informatie over dit pand?

Ligging

Hoeveel is mijn huis waard

Hoeveel is mijn woning waard?

Overweeg je om je woning te verkopen of te verhuren?

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting door het formulier in te vullen. Wij bezorgen jou een realistische en correcte prijs voor je woning.

Tot binnenkort!

Gratis schatting

Op zoek naar vastgoed?

Laat onze experts voor jou zoeken! Laat ons weten welk type pand jij zoekt. Zo houden we je op de hoogte van onze nieuwe panden die je zouden kunnen interesseren.

Wat voor vastgoed zoek je?

Jouw woonwensen

Jouw gegevens

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info