Gratis schatting

Je kan bij Rencura terecht voor de verkoop, verhuur of het beheer van je vastgoed. Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura ontfermt zicht over je vastgoed voor een "zorgeloos vastgoed".

€ 550
1
100m2
Ref: 3811587

Kantoorruimtes te huur vanaf 550 EUR voor jonge bedrijven te Deinze

De Tonne 111, 9800 Deinze Bent u op zoek naar een leuke kantoorruimte om uw bedrijf groot te brengen? Doet u dit graag in een gezellig kantorencomplex samen met andere ondernemers? Dan zijn deze kantoorruimtes in De Tonne de geschikte plaats voor u.

De helft van dit complex is reeds verhuurd aan 2 toffe, groeiende bedrijven. Vier samen met hen jullie succes binnen de familiale sfeer en maak gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes.

Hier zijn nog 2 kantoorruimtes beschikbaar aan 550 EUR en 600 EUR. Het eerste kantoor is op de gelijkvloers en is 95m2 groot, beschikte over een inkom, achterliggende ruimte voor bureaus en een opslagruimte/berging. Het tweede kantoor lig top de eerste verdieping en is een 95m². Hier is een tv geïnstalleerd, airco en het kantoor beschikt ook over een opslagplaats.

Parkeermogelijkheid rondom het complex.

Jonge bedrijven die nog geen 3 jaar bestaan, kunnen genieten van een half jaar korting op de huur.

Heeft u interesse om dit complex en 2 kantoorruimtes te bezoeken? Neem dan contact op met Maggy van Rencura. 09 330 21 00 of 04 90 57 66 59.

Kenmerken

Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Gemeubeld
nee
Bewoonbare oppervlakte
100m²
Tuin
nee
Terras
nee
Parking
ja
Garage
nee
Kadastraal inkomen
EPC-referentie
EPC-label
EPC
CO2
Beschikbaar vanaf
onmiddellijk

Technisch

Algemene staat
goede staat
Uw Rencura contactpersoon
Maggy square

Maggy Vervarcke

Real Estate Consultant
Maak een afspraak Ik wil dit pand huren

Meer informatie over dit pand?

Ligging

Hoeveel is mijn huis waard

Hoeveel is mijn woning waard?

Overweeg je om je woning te verkopen of te verhuren?

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting door het formulier in te vullen. Wij bezorgen jou een realistische en correcte prijs voor je woning.

Tot binnenkort!

Gratis schatting

Op zoek naar vastgoed?

Laat onze experts voor jou zoeken! Laat ons weten welk type pand jij zoekt. Zo houden we je op de hoogte van onze nieuwe panden die je zouden kunnen interesseren.

Wat voor vastgoed zoek je?

Jouw woonwensen

Jouw gegevens

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info