Gratis schatting

Je kan bij Rencura terecht voor de verkoop, verhuur of het beheer van je vastgoed. Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura ontfermt zicht over je vastgoed voor een "zorgeloos vastgoed".

€ 1.050
3
1
1
152m2

3 slpk huis - Tuin - Parkeerplaats

Andreas Wydtsstraat 12, 8000 Brugge Dicht bij het centrum van Brugge vind je deze prachtige residentie Den Indruk terug. Op wandelafstand van de Grote Markt, Katelijnepoort Deze woning bevat een open, ingerichte keuken die grenst aan de woonkamer, een technische berging met mogelijkheid tot plaatsen van een wasmachine en een tuintje. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer met bad en een toilet. In de huurprijs is ook een staanplaats inbegrepen. De zonnepanelen zijn er voor het opwekking van de elektriciteit voor de woning. De verwarming van het pand is door middel van een zeer zuinige warmtepomp. Deze combinatie zorgt ervoor dat het dagelijks verbruik zeer laag ligt. Bijkomende kosten: €50 forfait ( gebruik zonnepanelen voor opwekken elektriciteit) en €50 provisie (gebruik van de garage en buurtschuur)

Kenmerken

Bouwjaar
2018
Gevelbreedte - breedte
5,6
Aantal toiletten
1
Woonkamer
28m²
Keuken
6m²
Badkamer
douche in bad
EPC (Kwh/m²/j)
68,34
EPC unieke code
31005-G-20141910/EP07543/A017/D01/SD001
Elektriciteitskeuring beschikbaar
ja, conform
Kabeltelevisie
Ja
Dubbele beglazing
Ja
Type verwarming
individueel
Type verwarming
warmtepomp
Uw Rencura contactpersoon
Thomas square

Thomas Van der Donck

Property Manager
Maak een afspraak Ik wil dit pand huren

Meer informatie over dit pand?

Ligging

Hoeveel is mijn huis waard

Hoeveel is mijn woning waard?

Overweeg je om je woning te verkopen of te verhuren?

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting door het formulier in te vullen. Wij bezorgen jou een realistische en correcte prijs voor je woning.

Tot binnenkort!

Gratis schatting

Op zoek naar vastgoed?

Laat onze experts voor jou zoeken! Laat ons weten welk type pand jij zoekt. Zo houden we je op de hoogte van onze nieuwe panden die je zouden kunnen interesseren.

Wat voor vastgoed zoek je?

Jouw woonwensen

Jouw gegevens

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info