Gratis schatting

Je kan bij Rencura terecht voor de verkoop, verhuur of het beheer van je vastgoed. Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura ontfermt zicht over je vastgoed voor een "zorgeloos vastgoed".

Ref: 3858418

Ruime garage met automatische poort op strategische ligging.

Kustlaan 168 bus B, 8380 Brugge Zeebrugge Res. Fairy II, deze ruime garagebox (l: 5.42m x b: 2.87m) is volledig voorzien van alle uitrusting: automatische Hörmann-poort voorzien van codeklavier, aangesloten op elektriciteit: stopcontact en verlichting voorzien, vloerbekleding in keramische tegel en vrije hoogte in de garage van 2.83 meter. Bovendien is er de mogelijkheid om de wagen voor de garage te stallen, men kan dus perfect 2 wagens kwijt ( 1 in de garage en 1 voor de garage). Inrijhoogte: 2.35m en inrijbreedte: 2.48m. De ligging langs de Kustlaan maakt deze garagebox makkelijk toegankelijk.

Kenmerken

Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Gemeubeld
nee
Bewoonbare oppervlakte
16 m²
Tuin
nee
Terras
nee
Parking
nee
Garage
ja
Kadastraal inkomen
EPC-referentie
EPC-label
EPC
kWh/m2
CO2
Beschikbaar vanaf
vanaf akte

Technisch

Bouwjaar
2015
Algemene staat
uitstekend
Uw Rencura contactpersoon
Christophe square

Christophe Verweire

Real Estate Manager

Meer informatie over dit pand?

Ligging

GRATIS SCHATTING

Overweeg je om je woning te verkopen of te verhuren?

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting door het formulier in te vullen. Wij bezorgen jou een realistische en correcte prijs voor je woning.

Tot binnenkort!

Gratis schatting

Op zoek naar vastgoed?

Laat onze experts voor jou zoeken! Laat ons weten welk type pand jij zoekt. Zo houden we je op de hoogte van onze nieuwe panden die je zouden kunnen interesseren.

Wat voor vastgoed zoek je?

Jouw woonwensen

Jouw gegevens

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info