Gratis schatting

Je kan bij Rencura terecht voor de verkoop, verhuur of het beheer van je vastgoed. Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura ontfermt zicht over je vastgoed voor een "zorgeloos vastgoed".

€ 224.197
147m2
Ref: 3948336

Retailruimte 147m² in nieuwbouwproject Leopoldspark

Koningsstraat 35, 3970 Leopoldsburg Meer info op www.leopoldspark.be. Casco retailruimte van 147m². Kan samengevoegd worden met ruimte KL0.1A (219m²). OOK HUUR MOGELIJK aan 1100 euro /mnd (kijk op de website voor meer info). Dit complex is gesitueerd in het "kernwinkelgebied" van Leopoldsburg: tussen de Koningsstraat en de Stationsstraat, de 2 centrale straten van Leopoldsburg. Reeds aanwezige retailers: SPAR buurtsupermarkt en SEVEN CENTER. De retail en appartementen liggen rond een gezellig, groen binnenplein. Door zijn goede ligging is Leopoldspark uitstekend bereikbaar. Uw klanten kunnen gebruik maken van de ondergrondse parking (pool van parkings die kunnen gehuurd of gekocht worden). Vraag ook meer info over het gemeentelijke subsidiereglement: krijg tot 10.000 euro aan afwerkingswerken terugbetaald! Contacteer uw makelaar Shana voor meer info of een bezoek: 0498/07.44.29 of Shana.Valee@rencura.be.

Kenmerken

Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Gemeubeld
nee
Bewoonbare oppervlakte
147 m²
Tuin
nee
Terras
nee
Parking
nee
Garage
nee
Kadastraal inkomen
EPC-referentie
EPC-label
EPC
kWh/m2
CO2
Beschikbaar vanaf
vanaf akte

Technisch

Algemene staat

Stedenbouw

Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
ja
Recht van voorkoop
nee

Legal & info

Stedenbouwkundige bestemming woongebied
woongebied
Keuringsattest elektriciteit beschikbaar
nee
Bodemattest
ja
Uw Rencura contactpersoon
Shana

Shana Valee

Real Estate Officer

Meer informatie over dit pand?

Ligging

GRATIS SCHATTING

Overweeg je om je woning te verkopen of te verhuren?

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting door het formulier in te vullen. Wij bezorgen jou een realistische en correcte prijs voor je woning.

Tot binnenkort!

Gratis schatting

Op zoek naar vastgoed?

Laat onze experts voor jou zoeken! Laat ons weten welk type pand jij zoekt. Zo houden we je op de hoogte van onze nieuwe panden die je zouden kunnen interesseren.

Wat voor vastgoed zoek je?

Jouw woonwensen

Jouw gegevens

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info