Gratis schatting

Je kan bij Rencura terecht voor de verkoop, verhuur of het beheer van je vastgoed. Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura ontfermt zicht over je vastgoed voor een "zorgeloos vastgoed".

Ref: 3930990

Investeringspand verhuurd aan Anytime Fitness

Stationsstraat 62, 3970 Leopoldsburg Dit INVESTERINGSPAND (de huurder, Anytime Fitness, BLIJFT!!) ligt in het kernwinkelgebied van het centrum van de gemeente Leopoldsburg en is verhuurd aan Anytime Fitness. Klassiek handelshuurcontract voor 9 jaar. Jaarhuur 40.000 euro. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. Rendement van +- 4,5%! Start van het contract 01/02/2019. Pand volledig nieuw verbouwd, met sanitair, kleedruimtes, bureauruimte, .... Anytime Fitness is een Amerikaanse fitnessketen met meer dan 4000 filialen wereldwijd en dus een sterke huurder. Voor meer info over dit investeringspand, contacteer Tom via Tom.De.Koninck@rencura.beof 011/96.07.28.

Kenmerken

Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Gemeubeld
nee
Tuin
nee
Terras
nee
Parking
nee
Garage
nee
Kadastraal inkomen
EPC-referentie
EPC-label
EPC
kWh/m2
CO2

Technisch

Algemene staat

Stedenbouw

Bouwvergunning
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Recht van voorkoop
nee

Legal & info

Stedenbouwkundige bestemming woongebied
woongebied
Bodemattest
ja
Uw Rencura contactpersoon
Tom

Tom De Koninck

Real Estate Manager

Meer informatie over dit pand?

Ligging

GRATIS SCHATTING

Overweeg je om je woning te verkopen of te verhuren?

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting door het formulier in te vullen. Wij bezorgen jou een realistische en correcte prijs voor je woning.

Tot binnenkort!

Gratis schatting

Op zoek naar vastgoed?

Laat onze experts voor jou zoeken! Laat ons weten welk type pand jij zoekt. Zo houden we je op de hoogte van onze nieuwe panden die je zouden kunnen interesseren.

Wat voor vastgoed zoek je?

Jouw woonwensen

Jouw gegevens

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info