Gratis schatting

Je kan bij Rencura terecht voor de verkoop, verhuur of het beheer van je vastgoed. Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura ontfermt zicht over je vastgoed voor een "zorgeloos vastgoed".

€ 395.000
3
1
3.185m2
120m2

Hoeve met veel potentieel, in de Borsbeekse velden. Terrein van 3185m²

Langbaan 6, 2150 Borsbeek Deze hoeve ligt te midden van de Borsbeekse velden en natuur, in de schaduw van Fort 3. De mogelijkheden zijn er enorm, alleen al door het grote perceel waarop deze woning ligt. Maar liefst 3185m² staat ter uwer beschikking! Laat u dit pareltje terug schitteren na renovatie?
Gelegen in landbouwzone, maar met de mogelijkheid (mits vergunning) om de woning uit te breiden tot 1000m³ bouwvolume. Meerdere woonunits zijn niet toegelaten. Ook ideaal voor uitbating van een kinderboerderij, boerderijverblijf, ... (mits vergunning!). Uitzonderlijke opportuniteit!
Vastgesteld sinds 2009 als bouwkundig erfgoed en sinds 1984 als deel van beschermd als dorpsgezicht. Informeer u over de rechtsgevolgen van een dergelijke beschermde status.
Intussen werd de R11 verlegd (verder weg van dit eigendom) én ondertunneld, waardoor de overlast van het verkeer op de R11 minimaal is geworden.
Contacteer Eleni voor een plaatsbezoek: 03/353.24.66.
"Aan zuidzijde van nummer 4 aangebouwd gecementeerd woonhuis van vier traveeën, met oudere kern, zie zuidelijke zijgevel met schouderstukken, zandstenen negblokken van rechthoekig kozijn en sporen van gedicht rechthoekig venster. Leien zadeldak (nok parallel aan de straat). Muurankers, rechthoekige muuropeningen. Eveneens rechthoekige keldervenstertjes." (bron: https://inventaris.onroerenderfgoed.be/erfgoedobjecten/12769

Kenmerken

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Gemeubeld
nee
Grondoppervlakte
3185 m²
Bewoonbare oppervlakte
120 m²
Tuin
ja
Tuinoppervlakte
Terras
nee
Parking
nee
Garage
nee
Kadastraal inkomen
€ 334
EPC-referentie
EPC-label
F
EPC
902 kWh/m2
CO2
Beschikbaar vanaf
vanaf akte

Technisch

Bouwjaar
1900
Algemene staat

Stedenbouw

Bouwvergunning
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Recht van voorkoop
nee

Legal & info

Stedenbouwkundige bestemming woongebied
woongebied
Keuringsattest elektriciteit beschikbaar
ja, niet conform
Bodemattest
ja
Uw Rencura contactpersoon
IMG 7039

Eleni Fouyn

Real Estate Officer

Meer informatie over dit pand?

Ligging

GRATIS SCHATTING

Overweeg je om je woning te verkopen of te verhuren?

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting door het formulier in te vullen. Wij bezorgen jou een realistische en correcte prijs voor je woning.

Tot binnenkort!

Gratis schatting

Op zoek naar vastgoed?

Laat onze experts voor jou zoeken! Laat ons weten welk type pand jij zoekt. Zo houden we je op de hoogte van onze nieuwe panden die je zouden kunnen interesseren.

Wat voor vastgoed zoek je?

Jouw woonwensen

Jouw gegevens

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info