Gratis schatting

Je kan bij Rencura terecht voor de verkoop, verhuur of het beheer van je vastgoed. Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura ontfermt zicht over je vastgoed voor een "zorgeloos vastgoed".

€ 349.000
5
2
2.498m2
263m2
Ref: 3948352

Charmante vierkantshoeve met mogelijkheden tot B&B, kangoeroewoning, ...

Sint-Medardusstraat 25, 3700 Tongeren Vreren Gelegen in het pittoreske Vreren ligt deze mooie hoeve, inclusief grote hangar (+- 181m² groot en 8-9m hoog) en authentieke stallingen. Deze hoeve biedt tal van mogelijkheden, vb. een B&B, (zorg)boerderij, kangoeroewoning, .... De grond is ook geschikt als projectgrond! Enerzijds heb je een mooie perceeloppervlakte van 2498 m²; anderzijds is er een bruikbare vloeroppervlakte (van de huidige woning) van maar liefst 263 m². De huidige woning is voorzien van een ruimte leefruimte, keuken, bijkeuken/berging, 5 slaapkamers, 2 badkamers, bureauruimte en een ruime zolder. Verder omvat de hoeve, een garage, een mooie binnenkoer met waterput en een ruime, rustige tuin. Er werd een nieuwe mazoutketel geïnstalleerd.
Voor meer info, contacteer ons op 012/77 37 00.

Kenmerken

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2
Gemeubeld
nee
Grondoppervlakte
2498 m²
Bewoonbare oppervlakte
263 m²
Tuin
ja
Tuinoppervlakte
Terras
ja
Parking
nee
Garage
nee
Kadastraal inkomen
EPC-referentie
EPC-label
E
EPC
489 kWh/m2
CO2
Beschikbaar vanaf
vanaf akte

Technisch

Bouwjaar
1968
Algemene staat
Uw Rencura contactpersoon
Shana

Shana Valee

Real Estate Officer

Meer informatie over dit pand?

Ligging

GRATIS SCHATTING

Overweeg je om je woning te verkopen of te verhuren?

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting door het formulier in te vullen. Wij bezorgen jou een realistische en correcte prijs voor je woning.

Tot binnenkort!

Gratis schatting

Op zoek naar vastgoed?

Laat onze experts voor jou zoeken! Laat ons weten welk type pand jij zoekt. Zo houden we je op de hoogte van onze nieuwe panden die je zouden kunnen interesseren.

Wat voor vastgoed zoek je?

Jouw woonwensen

Jouw gegevens

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info