Gratis schatting

Je kan bij Rencura terecht voor de verkoop, verhuur of het beheer van je vastgoed. Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura ontfermt zicht over je vastgoed voor een "zorgeloos vastgoed".

Rentmeester

Investeringsvastgoed - Beleggingsvastgoed
Rencura beheren onze passie

Investeer in vastgoed zonder zorgen met je vastgoedpartner Rencura.

Wegnemen van vastgoedzorgen

Het DNA van rentmeester Rencura is ‘Het ontzorgen van de vastgoedinvesteerder’. Wij streven naar een vastgoedwereld waarbij de investeerder zijn vastgoed beschouwt als een investering zonder de dagdagelijkse administratie en problemen.

Wij willen daarom als rentmeester een totaalpakket aanbieden gaande van verhuur, technische, financiële en administratieve opvolging van vastgoedinvesteringen.

Rentmeester

Alles onder één dak

Aangezien we een bedrijf zijn dat 100% wenst in te zetten op de beleving van de klant, beogen wij een vlotte interne communicatie, een sterke transparantie en een duidelijke en eerlijke communicatie. Investeerders kunnen bij ons terecht voor verhuur, plaatsbeschrijvingen, opmaak van huurcontracten, financiële opvolging, technische opvolging, vastgoed portfolio analyse, aankoop/verkoop van hun vastgoed. Kortom, Rencura is je partner in vastgoed.

Rentmeester 2

Rentmeesterschap: een kost of een meerwaarde?

Sommigen beweren dat rentmeesterschap een verloren kost is. Wij verklaren je het tegenovergestelde: door een neutrale partij in te schakelen tussen huurder en verhuurder, kan zo het emotionele aspect worden uitgesloten.

Wij volgen jaarlijks op of de indexering wordt toegepast en het onderhoud van de installaties. Bovendien is Rencura steeds op de hoogte van de vaak wijzigende wetgeving en gaan minstens jaarlijks de eigendommen gaan bezichtigen om te kijken of alles in orde is op gebied van bijvoorbeeld elektriciteit, verwarming… Dit zijn slechts enkele zaken die op korte termijn een meerwaarde zijn voor vastgoed investeerders.

Ik verkoop mijn pand

Wat maakt Rencura uniek ten opzichte van andere Rentmeesters?

Een geïntegreerd ERP pakket, dat speciaal is ontwikkeld voor het beheren van privatieve eigendommen, zorgt er voor dat Rencura kan anticiperen op toekomstige leegstand. Een nauwe samenwerking tussen onze vastgoedspecialisten en onze verhuurdienst maakt het mogelijk leegstand sterk te reduceren, wat het rendement van het eigendom ten goede komt.

Via ons online portaal krijgt u als investeerder steeds de meest accurate informatie omtrent uw investeringseigendom. Zo kan u alles nauwlettend in het oog houden. Ook als huurder kan u steeds terecht op het portaal om de status van herstellingswerken op te volgen en kan u het huurcontract en plaatsbeschrijving ten aller tijde raadplegen.

Offerte Rentmeester

Rentmeester Financiele Opvolging
1

Financiële opvolging

Dagelijks worden de huurgelden toegewezen aan de desbetreffende huurder en worden de digitale facturen goedgekeurd en worden uitbetalingen gedaan naar leveranciers/eigenaars.

Rentmeester Technische Opvolging square
2

Technische opvolging

Zowel jaarlijkse onderhouden als dagdagelijkse problemen worden nauwlettend opgevolgd door de rentmeester. Langetermijninvesteringen worden voorgesteld en besproken met de vastgoedinvesteerder.

Rentmeester Administratie
3

Administratieve opvolging

Voor elk nieuw pand wordt een administratief dossier opgesteld. Onze rentmeesters houden elke wijziging nauwlettend bij. Het volledige dossier van uw investeringsvastgoed is online raadpleegbaar via ons portaal

Rentmeester Permanentie
4

Permanentie service

Om onze vastgoedinvesteerders zoveel mogelijk te ontlasten van meldingen van technische storingen in de verhuurbare units, staat de permanentiedienst van rentmeester Rencura 24u/24 voor de huurders klaar.

Rentmeester Interne verhuurservice square
5

Interne verhuurservice

Om een zo correct mogelijke huurprijs te halen met een zo snel mogelijk resultaat worden de interne verhuurspecialisten van Rencura ingeschakeld.

Rentmeester Online Portaal
6

Volledige transparantie

Dankzij het online portaal van rentmeester Rencura kunnen vastgoedinvesteerders op elk moment en in volledige transparantie alle communicatie en documenten (facturen, contracten, offertes…) raadplegen.

Onze kantoren

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info