Gratis schatting

Je kan bij Rencura terecht voor de verkoop, verhuur of het beheer van je vastgoed. Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura ontfermt zicht over je vastgoed voor een "zorgeloos vastgoed".

Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura neemt immokantoor uit Zeebrugge over

Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura kondigt aan dat ze Immo Destorme, immokantoor uit Zeebrugge, hebben overgenomen. Met de overname van Destorme versterkt Rencura haar woningaanbod aan de Belgische kust.

Rencura neemt Immo Destorme over

Immo Destorme werd opgericht door Matthias Destorme. Om persoonlijke redenen besliste Matthias een stap opzij te zetten. “Rencura zal vanaf 1 oktober 2019 de activiteiten overnemen om zo de service en kwaliteit op peil te houden”. aldus General Manager van Rencura Simon Vande Moortel.

Simon Vande Moortel over de overname: “De bekendmaking van de overname van Immo Destorme volgt op een aantal reeds gerealiseerde prestaties eerder dit jaar: zoals bijvoorbeeld ons nieuw kantoor op de kortrijksesteenweg in Sint-Denijs-Westrem en onze splinternieuwe website.”

Matthias Destorme koos voor Rencura door de manier van werken van het kantoor: “Rencura is een jong en ambitieus bedrijf. Hun dertien kantoren verspreid over Vlaanderen (o.a. Knokke en Oostende) en Brussel werken onder de vleugels van 1 vastgoedteam die bestaat uit twaalf vastgoedmakelaars en rentmeesters.”

Blijf op de hoogte?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste vastgoednieuwtjes.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info