Gratis schatting

Je kan bij Rencura terecht voor de verkoop, verhuur of het beheer van je vastgoed. Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura ontfermt zicht over je vastgoed voor een "zorgeloos vastgoed".

Rencura op BIS 2019 - Stand 1289

Van zaterdag 5 t.e.m. zondag 13 oktober kan je vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura bezoeken op BIS beurs in Flanders Expo, Gent.

Praktisch

  • Week: 13u - 18u30
  • Weekend: 10u - 18u30
  • Vrijdag 11 oktober: 13u - 23 uur (nacht van bis vanaf 18u)

Locatie: Flanders Expo Maaltekouter 1, 9051 Gent

OPGELET! Het aantal parkeerplaatsen aan Flanders Expo is door werken beperkt.

Wie met de wagen komt kan zich best parkeren in de parking van het Sint-Pietersstation. Vandaar worden er tijdens de nacht van bis shuttles ingelegd die u afzetten voor de ingang van bis. Op andere dagen kunt u aan het station de tram nemen (lijn 1 richting Flanders Expo).

Immo Rencura BIS 2019 Gent

Vastgoed verkopen of verhuren

Wij helpen je bij het verkopen en het verhuren van je woning. Vraag gratis en vrijblijvend een schatting aan op onze stand. Of stel je vastgoedvragen aan onze vastgoedexperts.

Denk je aan het verkopen van je woning? Schakel de hulp in van ons enthousiast team.

Rentmeester Rencura

Heb je één of meerdere appartementen gekocht als investering? Maar heb je geen tijd in de administratieve zorgen en ontbreekt het je aan kennis om alles correct op te volgen? De rentmeesters van Rencura nemen het beheer van appartementen over. Dankzij onze professionaliteit en expertise zorgen we ervoor dat je investering op lange termijn rendeert.

GRATIS vrijkaarten voor BIS beurs 2019

Ontvang je vrije kaarten via volgende link.

Blijf op de hoogte?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste vastgoednieuwtjes.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info