Gratis schatting

Je kan bij Rencura terecht voor de verkoop, verhuur of het beheer van je vastgoed. Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura ontfermt zicht over je vastgoed voor een "zorgeloos vastgoed".

Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura breidt haar activiteiten uit naar Antwerpen en Limburg!

Op 14 oktober stelden Rencura, professioneel vastgoedmakelaar en rentmeester, en zusterfirma Syncura, grootste en meest toonaangevende syndicus van Vlaanderen, trots de overname van sectorgenoot Ulvenhout Vastgoed voor.

Rencura neemt Immo Destorme over

Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura neemt immokantoor uit Zeebrugge over

Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura kondigt aan dat ze Immo Destorme, immokantoor uit Zeebrugge, hebben overgenomen. Met de overname van Destorme versterkt Rencura haar woningaanbod aan de Belgische kust.

Immo Rencura BIS 2019 Gent

Rencura op BIS 2019 - Stand 1289

Vastgoedmakelaar en Rentmeester Rencura staan van 5 t.e.m. 13 oktober 2019 op BIS in Flanders Expo, Gent. Bezoek Rencura op BIS 2019.

DSC 0344

Rencura verhuist naar een nieuw kantoor in Gent

Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura is verhuisd naar een nieuw kantoor schuin rechtover hun vorig kantoor langs de Kortrijksesteenweg, Sint-Denijs-Westrem (Gent).

Over Rencura

Blijf op de hoogte?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste vastgoednieuwtjes.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info