Gratis schatting

Je kan bij Rencura terecht voor de verkoop, verhuur of het beheer van je vastgoed. Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura ontfermt zicht over je vastgoed voor een "zorgeloos vastgoed".

Torenrij Gent

Wonen in Gent is vree wijs!

Gent is trendy, hip, modern, charmant en dynamisch. Wonen in Gent is niet goedkoop en toch razend populair om er zowel te wonen als te investeren. Hoe komt dat? Wij zochten het voor jullie uit.

Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura breidt haar activiteiten uit naar Antwerpen en Limburg!

Op 14 oktober stelden Rencura, professioneel vastgoedmakelaar en rentmeester, en zusterfirma Syncura, grootste en meest toonaangevende syndicus van Vlaanderen, trots de overname van sectorgenoot Ulvenhout Vastgoed voor.

Rencura neemt Immo Destorme over

Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura neemt immokantoor uit Zeebrugge over

Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura kondigt aan dat ze Immo Destorme, immokantoor uit Zeebrugge, hebben overgenomen. Met de overname van Destorme versterkt Rencura haar woningaanbod aan de Belgische kust.

Investeren in vastgoed met een rentmeester

Investeren in vastgoed? Het kan ook zonder kopzorgen…

Heb je één of verschillende appartementen gekocht als investering, maar heb je geen zin in de administratieve zorgen? Ontbreekt het je aan kennis of tijd om alles correct op te volgen? Ooit al gehoord van een rentmeester?

Immo Rencura BIS 2019 Gent

Rencura op BIS 2019 - Stand 1289

Vastgoedmakelaar en Rentmeester Rencura staan van 5 t.e.m. 13 oktober 2019 op BIS in Flanders Expo, Gent. Bezoek Rencura op BIS 2019.

DSC 0344

Rencura verhuist naar een nieuw kantoor in Gent

Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura is verhuisd naar een nieuw kantoor schuin rechtover hun vorig kantoor langs de Kortrijksesteenweg, Sint-Denijs-Westrem (Gent).

Huisdieren toegelaten in een appartement

Het houden van huisdieren door de huurder

Eind augustus 2018 bereikte Vlaams Minister van Dierenwelzijn Ben Weyts een akkoord met de Verenigde Eigenaars omtrent het houden van huisdieren in huurwoningen of appartementen. Van nu af aan mogen huisdieren in huurpanden niet zomaar geweigerd worden.

Wat is het verschil tussen een syndicus en een rentmeester

Wat is het verschil tussen een rentmeester en een syndicus?

Wanneer u investeert in vastgoed en een appartement koopt, dan bent u eigenaar van uw appartement, maar ook mede-eigenaar van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. In dat geval zal u geconfronteerd worden met een syndicus en een rentmeester. Het is dus belangrijk om te weten wat het verschil is tussen een rentmeester en een syndicus.

Nieuw Vlaams Huurdecreet cohousing

Het nieuw Vlaams Huurdecreet, het voorontwerp: cohousing

Het nieuw Vlaams Huurdecreet schudt de regels voor huurders en verhuurders grondig door elkaar. Vanaf het voorjaar van 2019 gaat het Vlaams Huurdecreet in werking. Maar wat verandert er binnenkort? We verdiepen ons in cohousing: een woonconcept waarbij een groep mensen gaat samenwonen.

Nieuw Vlaams Huurdecreet wat verandert er voor koppels

Het nieuw Vlaams Huurdecreet, het voorontwerp: gezinssituatie huurder wijzigt

Het nieuw Vlaams Huurdecreet schudt de regels voor huurders en verhuurders grondig door elkaar. In het voorjaar van 2019 gaat het Vlaams Huurdecreet in werking. Maar wat verandert er allemaal als de gezinssituatie van uw huurders wijzigt? Het zal binnenkort voor een van de huurders simpeler zijn om zijn deel van het huurcontract op te zeggen.

Rencura nieuws

Blijf op de hoogte?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste vastgoednieuwtjes.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info