Gratis schatting

Je kan bij Rencura terecht voor de verkoop, verhuur of het beheer van je vastgoed. Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura ontfermt zicht over je vastgoed voor een "zorgeloos vastgoed".

Ik wil vastgoed

Ik wil vastgoed

Beheer van vastgoed

Ontdek meer panden

Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura

Wat kan vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura voor jou betekenen?

Bij Rencura kan je terecht voor de verkoop, verhuur en het beheer van je vastgoed. Wij ontfermen ons over je vastgoed voor een “carefree real estate”. Het team van Rencura zet zich dagelijks 100% in om ieder vastgoedproject tot een goed einde te brengen.

DSC 0154
Laag 86

"Zorgeloos vastgoed"

Je kan bij Rencura terecht voor de verkoop, verhuur of het beheer van je vastgoed. Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura ontfermt zicht over je vastgoed voor een "zorgeloos vastgoed".

Wij verkopen je vastgoed

Wens je je woning of appartement te verkopen? Bij Rencura verkoop je je eigendom zorgeloos en aan een correcte prijs. Dankzij ons kantorennetwerk is er steeds een Rencura-kantoor in jouw buurt. Kom gerust eens langs!

Wij verhuren je vastgoed

Je wenst je woning of appartement te verhuren zonder zorgen? Onze vastgoedmakelaars helpen je graag verder door een correcte huurprijs te bepalen voor jouw vastgoed.

Wij beheren je vastgoed

Je vastgoed laten renderen zonder zorgen? Verhuren van vastgoed vergt veel tijd en energie. Je kan rekenen op de diensten van rentmeester Rencura voor een beheer zonder zorgen. Wij staan in voor het totaal beheer van je eigendom.

Gratis waardebepaling

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting van je woning of appartement. Wij bezorgen jou een correcte en realistische prijs voor je woning.

Contacteer Rencura

Laatste nieuws

Nieuw Vlaams Huurdecreet wat verandert er voor koppels

Het nieuw Vlaams Huurdecreet, het voorontwerp: gezinssituatie huurder wijzigt

Het nieuw Vlaams Huurdecreet schudt de regels voor huurders en verhuurders grondig door elkaar. In het voorjaar van 2019 gaat het Vlaams Huurdecreet in werking. Maar wat verandert er allemaal als de gezinssituatie van uw huurders wijzigt? Het zal binnenkort voor een van de huurders simpeler zijn om zijn deel van het huurcontract op te zeggen.

EPC

Het nieuwe EPC sinds begin 2019: EPC+

Van plan om binnenkort je huis of appartement te verkopen of te verhuren? Dan ben je sinds 2008 verplicht een EPC van de woning te hebben. Een EPC, of voluit een Energie Prestatie Certificaat, is een document dat het geschatte energieverbruik van een woning aangeeft per m². Een lagere EPC-score betekent dus een betere energieprestatie.

Shutterstock 327647339

Op 1 juni 2018 zijn de registratierechten in Vlaanderen verandert naar 7%

Wie een appartement of een huis koopt, betaalt registratierechten. Deze belasting wordt betaald bij de registratie van de verkoopakte. Meestal gebeurt dit via de notaris.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info