Verkoop - Verhuur - Rentmeester

Nieuw beheersmandaat voor Rencura: HIB

Home Invest Belgium NV heeft 80 studios, 15 appartementen, 1 kantoorruimte (voor een lange duur verhuurd aan Solidariteit voor het Gezin) en 74 garageboxen verworven in een residentieel gebouw in Oost-Vlaanderen, te Oudenaarde, aan de rand van het stadscentrum, op 200 m van de oevers van de Schelde. Het beheer van deze residentie werd toevertrouwd aan Rencura.

Home Invest Belgium is een residentiële openbare GVV. Als pure player, stelt zij kwaliteitsvolle residentiële eenheden ter beschikking van haar 1.600 huurders en laat hen genieten van een professioneel beheer. Op 31 december 2015 bedraagt de reële waarde van de vastgoedportefeuille 348,6 miljoen EUR, met 44 sites in exploitatie (met een totale oppervlakte van ± 151 000 m²) en 3 project-ontwikkelingen (hetzij ongeveer 400 eenheden). Sinds de oprichting in juni 1999, is Home Invest Belgium genoteerd op de continumarkt van Euronext Brussels [HOMI]. Op 31 maart 2016 bedraagt de beurskapitalisatie 315,7 miljoen EUR.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Rencura